Nazovite nas: +385 91 911 0639 | E-mail: mygreenislandstory@gmail.com

fgvtour

2

 

 

U starim šoltanskim selima u unutrašnjosti otoka kriju se biseri mediteranskog načina stanovanja. Među starim i dijelom urušenim zdanjima, nalaze se i brižljivo i mukotrpno rekonstruirana imanja koja će vam pružiti osijećaj povezanosti drevnog načina života sa udobnostima moderne današnjice.

Nekoliko takvih u potpunosti rekonstruiranih imanja nalaze se u centru Donjeg Sela. Kuće Alan i Tudor savršeni su primjeri kako se ponuda u starim selima može u potpunosti mjeriti s ostatkom bogate ponude ovog lijepog otoka.

 

 X holiday house                                                          

 

 

 

 

 

Pažljivo i maštovito uređeni vrtovi i okućnica, unikatni detalji, luksuzno opremljeni apartmani, ljubazni domaćini, šetnja starim seoskim ulicama... Sve su to čari koje su spremne da ih otkrijete odlučite li se za posjet jednom od naših starih, donedavno zaboravljenih, a sada uz veliki trud nekolicine vrijednih i u selo zaljubljenih ljudi za vas dostupnih seoskih imanja.

 

3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Šoltanska sela nisu previše udaljena od plaža, a prednost im je baš ta što se nakon cijelog dana kupanja i uživanja u ljetnim radostima, ili večernjeg izlaska u jedno od živahnih mjesta, vraćate u svoj mir i komod ovih predivnih luksuznih smještaja.