Rufen Sie uns an: +385 91 911 0639 | E-mail: mygreenislandstory@gmail.com

fgvtour


ZALJEVImamo izvrstan prijedlog: iznajmite brzi motorni gliser te doživite bezaboravno iskustvo. Zaplovite oko Šolte što je najbolji način da u potpunosti doživite naš prekrasan otok. Južna strana otoka krije mnoge prekrasne uvale a more je tirkizno i kristalno čisto.

Ukoliko Vam to nije dovoljno zaputiti se na čarobne otoke Dalmatinskog akvatorija, kombinacija dvaju najpopularnijih otoka Brača i Hvara gdje možete uživati u kupanju na Zlatnom ratu i razgledu destinacije otoka Hvara s Paklenim otocima koji su poznati po prostranim lagunama okruženim gustom borovom šumom, mirisom lavande i ružmarina te raznim egzotičnim biljnim vrstama. 

Modru špilju, poznatom prirodnom fenomenu koji se nalazi na istočnoj strani otoka Biševa vrijedi svakako posjetiti. Vašu plovidbu možete nastaviti prema Zelenoj spilji gdje možete izdvojiti vrijeme za kupanje.

 

Posjetite i poznatu zaštićenu plažu Stiniva, jednu od najljepših skrivenih plaža na otoku Visu i općenito na Jadranu. Dugačka je 30 m i sa morske strane je zatvaraju litice međusobno udaljene niti četiri metra. Nalazi se na južnoj strani otoka Visa.

Osim brzih motornih čamaca iznajmiti možete i pasaru koja je izvrsna za otkrivanje prekrasnih otočiča ispred Maslinice. Ništa manje nisu zanimljivi ni Krknjaši, prekrasna uvala gdje se možete kupati, roniti i istraživati obalu, a nalaze se sjeverno od Maslinice. A ukoliko ste ljubitelj adrenalina i avanturizma u ponudi imamo i najam eksluzivne jahte sa kojom možete proći sve gore spomenuto i puno više od toga. Na Vama je samo da odlučite i upustite se u nezaboravnu avanturu istraživanja otoka Šolte i prekrasnog Jadrana. Uživajte! 

   

 

SESSA MARINE KEY LARGO 20

Länge : 6 m

Motor: Yamaha 115 PS

max: 7 Personen

Skipper auf Wunsch - 100 €

 

PREIS pro TAG: 211 €

mehrere TAGE: bitte anfragenBAYLINER CAPRI 1950

Länge : 6 m

Motor: Mercury 140 PS

 max: 7 Personen

 Skipper auf Wunsch - 50 €

 

 PREIS pro TAG: 230 €

mehrere TAGE: bitte anfragen

 

 

      

INSELTYPISCHE PASARA

max: 7 Personen

Motor: Tomos 10 PS

Skipper auf Wunsch - 14 €

 

 nur mit Bootsführerschein!

PREIS pro TAG: 75 €

  mehrere TAGE: bitte per Mail anfragen